Op zondag 7 juni 2020 stellen we U voor om, de tijd van een dag, 9 privétuinen te ontdekken. Ze zijn allemaal uitzonderlijk en gelegen in Vlaams en Waals Brabant.

Het wordt een onvergetelijke dag. U zal van de ene betovering naar de andere wandelen. Ideaal voor de liefhebbers !

Deze dag is voor ons een nieuwe aangelegenheid om onze (goede) doelen te steunen.
Projecten die U, door uw aanwezigheid, eveneens steunt. Wij danken u reeds op voorhand in hun naam !

In de hoop U te  mogen ontmoeten in één of meerdere van deze idyllische tuinen, groeten wij U,

De Leden van de Rotary Sint-Genesius-Rode.

Datum : Zondag 7 juni 2020
Uren : 10u tot 18u
Plaatsen :Vlaams en Waals Brabant
Ticket : 28€ (Gratis ingang voor kinderen onder 12 jaar)Vrij parcours van tuinbezoeken
Verlenging en afsluiting van de inschrijvingen op 24 mei 2020
(U zult de toegangskaarten en de adressen van de verschillende tuinen per post ontvangen)

Meer informatie nodig?

Stuur een e-mail naar het adres : reservation@rotarygardensday.be

Registratie begint zeer binnenkort.

DOE EEN GIFT

Aan allen die de acties van de Rotary van Sint-Genesius-Rode nog meer willen aanmoedigen en steunen, stellen wij voor deel uit te maken van het steuncomité van de « Rotary Gardens Day » die doorgaat op zondag 7 juni 2020.

De ledenlijst van dit comité die zal verschijnen in het programmaboekje, wordt afgesloten op maandag 18 mei 2020.

U zal een fiscaal attest ontvangen vanaf een storting van 40€ .

We danken u bij voorbaat voor uw aanmoediging en steun.

Fields marked with an * are required

Mijn gegevens

De betaalinformatie zal per email gestuurd worden.