– Save the date –

Op zondag 11 oktober 2020 stellen we U voor om, de tijd van een dag, 8 privétuinen te ontdekken. Ze zijn allemaal uitzonderlijk en gelegen in Vlaams en Waals Brabant.

Het wordt een onvergetelijke dag. U zal van de ene betovering naar de andere wandelen. Ideaal voor de liefhebbers !

Deze dag is voor ons een nieuwe aangelegenheid om onze (goede) doelen te steunen.
Projecten die U, door uw aanwezigheid, eveneens steunt. Wij danken u reeds op voorhand in hun naam !

In de hoop U te  mogen ontmoeten in één of meerdere van deze idyllische tuinen, groeten wij U,

De Leden van de Rotary Sint-Genesius-Rode.

Datum : Zondag 11 oktober 2020
Uren : 10u tot 18u (Laatste inkom om 17u15)
Locaties : Vlaams en Waals Brabant
Ticket : 28€ (Gratis ingang voor kinderen onder 12 jaar)
Vrij parcours van tuinbezoeken
Inschrijvng tot op 1 oktober 2020
(U zult de toegangskaarten en de adressen van de verschillende tuinen per post ontvangen)

Meer informatie nodig?

Stuur een e-mail naar het adres : reservation@rotarygardensday.be

–  Evenement georganiseerd met steun van

DOE EEN GIFT

Aan allen die de acties van de Rotary van Sint-Genesius-Rode nog meer willen aanmoedigen en steunen, stellen wij voor deel uit te maken van het steuncomité van de « Rotary Gardens Day » die doorgaat op zondag 11 oktober 2020.

De ledenlijst van dit comité die zal verschijnen in het programmaboekje, wordt afgesloten op maandag 14 september 2020.

U zal een fiscaal attest ontvangen vanaf een storting van 40€ .

We danken u bij voorbaat voor uw aanmoediging en steun.

Fields marked with an * are required

Mijn gegevens

De betaalinformatie zal per email gestuurd worden.