Op zondag 27 mei 2018 stellen we U voor om, de tijd van een dag, 9 privétuinen te ontdekken. Ze zijn allemaal uitzonderlijk.

Het wordt een onvergetelijke dag. U zal van de ene betovering naar de andere wandelen. Ideaal voor de liefhebbers !

Deze dag is voor ons een nieuwe aangelegenheid om onze (goede) doelen te steunen.
Projecten die U, door uw aanwezigheid, eveneens steunt. Wij danken u reeds op voorhand in hun naam !

In de hoop U te  mogen ontmoeten in één of meerdere van deze idyllische tuinen, groeten wij U,

De Leden van de Rotary Sint-Genesius-Rode.

Datum : Zondag 27 mei 2018
Uren : 10u tot 18u
Ticket : 28€ (Gratis ingang voor kinderen onder 12 jaar)Vrij parcours van tuinbezoeken
Verlenging en afsluiting van de inschrijvingen op 20 mei 2018
(U zult de toegangskaarten en de adressen van de verschillende tuinen per post ontvangen)

Meer informatie nodig?

Stuur een e-mail naar het adres : reservation@rotarygardensday.be

De inschrijvingen via deze site zijn nu afgesloten.

De Garden's Day, editie 2018, is weerom een daverend succes.
Wij danken jullie van harte in de naam van de goede doelen die wij steunen !
De inschrijvingen via deze site zijn nu afgesloten. Maar... we hebben nog wel ingangskaarten voorzien die jullie kunnen ophalen in de volgende tuinen :

Kreftenbroeck

Bevrijdingslaan, 77
1640 Sint Genesius Rode

Les Haies Sauvages

Rue de l'Espigniat, 17
1380 Ohain

De toegangsprijs blijft 28 Euro per persoon en wordt ter plaatse betaald.

We zullen jullie daar met veel plezier verwelkomen en wensen jullie nu reeds een prachtige ontdekkingsdag.

DOE EEN GIFT

Aan allen die de acties van de Rotary van Sint-Genesius-Rode nog meer willen aanmoedigen en steunen, stellen wij voor deel uit te maken van het steuncomité van de « Rotary Gardens Day » die doorgaat op zondag 27 mei 2018.

De ledenlijst van dit comité die zal verschijnen in het programmaboekje, wordt afgesloten op maandag 14 mei 2018.

U zal een fiscaal attest ontvangen vanaf een storting van 40€ .

We danken u bij voorbaat voor uw aanmoediging en steun.

Fields marked with an * are required

Mijn gegevens

De betaalinformatie zal per email gestuurd worden.